Onze verkooppunten
De ingrediënten en bewaaradviezen van de lekkerste Zwolsche Aioli staan onder; Informatie over Zwolsche Aioli.
De online-verkoop van de vernieuwde Zwolsche Aioli wordt verzorgd door Foodelicious.nl
*NB: De verkoopprijzen kunnen per winkel verschillen.
Informatie over Zwolsche Aioli
Gebruik
Koel en donker bewaren. Voor gebruik goed doorroeren.
Schep wat uit de pot in een bakje voor gebruik. Op kamertemperatuur is de Zwolsche Aioli het lekkerst!
Uit de zon bewaren/serveren.
Bewaren
- Houdbaar ongeopend, zie t.h.t. op etiket.
- Na openen koel bewaren.
- 'DE LEKKERSTE' smaakgarantie zeker 8 weken na openen.
-
Het product bevat geen grondstoffen van genetisch gemodificeerde oorsprong.
Allergenen
Bevat: EIGEEL , MOSTERD, MOSTERDZAAD, SOJA, SELDERIJ en SULFIET.
Ingrediënten
Mayonaise 84% (raapolie 40%, zonnebloemolie 40%, natuurazijn, EIGEEL 6,6%, water, MOSTERD (water, azijn, MOSTERDZAAD, zout, curcuma), zout, suiker, conserveermiddel (kaliumsorbaat), aroma (bevat SOJA, SELDERIJ), antioxidant (rozemarijnextract)), knoflook 4,1%, condimento bianco azijn (natuurazijn, gekookte druivenmost)(bevat SULFIET), honing, raapolie, olijfolie, specerijen, kruiden, water, zout, specerij extract, zuurteregelaar (citroenzuur).
Geschikt voor vegetariërs.
Voedingswaarde
Per 100 gram
Energie: 2830 kJ
Energie: 675 kcal
Vetten: 71 gram
– waarvan verzadigd: 7,4 gram
Koolhydraten: 5,8 gram
– waarvan suiker: 3,0 gram
Eiwit: 2,1 gram
Zout: 0,82 gram
Zwolsche Aioli, eindeloos en heerlijk te combineren!
Waar je denkt dat deze lekkerste knoflookmayonaise alleen bij aardappelgerechten zoals (zoete aardappel) frites, patatas bravas, gekruide aardappelpartjes, gepofte of gebakken aardappels past, heb je het mis. Deze (dip)saus is lekker met gepofte kastanjes maar past ook bij vele vleesgerechten. Denk aan rollade, biefstuk, kebab en gegrilde kip. Tijdens meeste gezellige etentjes of barbecues kan een pot niet ontbreken!
Een broodje Zwolsche Aioli met kleine gehakt-balletjes/groenteballetjes/falafel is ook erg lekker met koude geraspte (gekookte) biet en rucola.
Bij chips, nacho’s en brooddippers (dipstokjes) ook een prima dipsaus! Evenals smakelijke verrassing op de borrelplank met diverse kaas, (droge)worst en ook met gegrilde groenten erg lekker!
Wat voor de gezonde snackers lekker is, is gesneden (rauwe) groente (puntpaprika, komkommertjes, broccoli, bloemkool, peen, augurk, kleuren wortel, bleekselderij, rettich en reepjes sla. Vergeet niet dat zo goed als alle ‘snackbar ‘snacks en broodjes het zeer goed doen met Zwolsche Aioli. Op een crackertje met kaas erover is eens voorbijgekomen als suggestie van een klant.
Als onderlaag op de wraps is het erg lekker met onze Aioli. Lekker buiten zitten of picknicken met een drankje, vers (stok)brood, crackers en Zwolsche Aioli als dip hierbij is een heerlijke toegevoegde waarde. Ook met breekbrood i.c.m. humus en tapenade… zeer lekker!
Een gevuld eitje met een dotje Zwolsche Aioli… ook zo lekker! Hadden we deze saus als sla/salade dressing al genoemd? Je verwacht het niet, maar met een stukje pure chocolade komen beide smaken samen ook tot een goed recht zelfs.
Zwolsche Aioli vermengen met (uitgelekte) stukjes tonijn (op water) en voila! Tonijnsalade!
Persoonlijke favoriet van Elly als snack of bij de maaltijd is gekruide en gegrilde plakken aubergine uit de oven, geserveerd met Zwolsche Aioli. Jeroen loopt al tijden warm voor huisgemaakte, gebakken zoete aardappelfrites met een lekker, liefst lokaal, witbiertje.
Uiteraard kan het recept wat in Binnenste Buiten is gemaakt door topkok Sharon de Miranda niet ontbreken! Het Broodje Zwolsche Aïoli met paddenstoelen en pistache.