Onze verkooppunten

Webshop

Zwolsche Aioli 'Klein'

Inhoud: 200 ml

Zwolsche Aioli 'Dippot'

Inhoud: 330 ml

Zwolsche Aioli ‘Groot’

Inhoud: 550 ml

De ingrediënten en bewaaradviezen van Zwolsche Aioli staan onder; Informatie over Zwolsche Aioli.

De online-verkoop van de  originele Zwolsche Aioli wordt verzorgd door Jager & Boer.

*Let op: De verkoopprijzen kunnen per winkel verschillen.

Op de kaart

Informatie over Zwolsche Aioli

Gebruik

Kan ongeopend buiten de koelkast bewaard worden, maar dan niet onder de 4 graden en niet boven kamertemperatuur. Uit de zon bewaren.

Geopend koel bewaren.  Serveren op kamertemperatuur en even doorroeren voor gebruik,  dan is de Zwolsche Aioli het lekkerst!

Bewaren

Ingrediënten

Meer dan genoeg 😉 Zwolse moestuin + Europese knoflook, Mayonaise: 80% raapzaadolie, koolzaadolie, water, azijn, vrije uitloopeigeel 5,5%, suiker, mosterd (water, mosterdzaad, azijn, kurkuma), conserveermiddel(E202), antioxidant(E385), verdikkingsmiddel (E415), kleurstof: carotenen .

Verder een snufje zout, keukenkruidenmix, Elly haar heerlijke pepermix en olijfolie.

E = door EU goedgekeurde hulpstof.

Geschikt voor vegetariërs.

Voedingswaarde

Per 100 gram
Energie (kJ) 2629 g
Energie (Kcal) 637 g

Eiwitten (gram) 7,7 g
Koolhydraten (gram) 4,64
– waarvan suiker (gram) 3,84
Vet (gram) 68
– waarvan verzadigd (gram) 5,4
Zout (gram) 0,79

 

 

 

Keuken van Kneijber

KvK nr: 82667098

 

 

Zwolsche Aioli, eindeloos en heerlijk te combineren!

Waar je denkt dat deze lekkerste knoflookmayonaise alleen bij aardappelgerechten zoals (zoete aardappel) frites, patatas bravas, gekruide aardappelpartjes, gepofte of gebakken aardappels past, heb je het mis. Deze (dip)saus is lekker met gepofte kastanjes maar past ook bij vele vleesgerechten. Denk aan rollade, biefstuk, kebab en gegrilde kip.  Tijdens meeste gezellige etentjes of barbecues kan een pot niet ontbreken!

Een broodje Zwolsche Aioli met kleine gehakt-balletjes/groenteballetjes/falafel is ook erg lekker met koude geraspte (gekookte) biet en rucola.

 

Bij chips, nacho’s en brooddippers (dipstokjes) ook een prima dipsaus! Evenals smakelijke verrassing op de borrelplank met diverse kaas, (droge)worst en ook met gegrilde groenten erg lekker! 

 

Wat voor de gezonde snackers lekker is, is gesneden (rauwe) groente (puntpaprika, komkommertjes, broccoli, bloemkool, peen, augurk, kleuren wortel, bleekselderij, rettich en reepjes sla. Vergeet niet dat zo goed als alle ‘snackbar ‘snacks en broodjes het zeer goed doen met Zwolsche Aioli. Op een crackertje met kaas erover is eens voorbijgekomen als suggestie van een klant.

 

Als onderlaag op de wraps is het erg lekker met onze Aioli. Lekker buiten zitten of picknicken met een drankje, vers (stok)brood, crackers en Zwolsche Aioli als dip hierbij is een heerlijke toegevoegde waarde. Ook met breekbrood i.c.m. humus en tapenade… zeer lekker!

 

Een gevuld eitje met een dotje Zwolsche Aioli… ook zo lekker! Hadden we deze saus als sla/salade dressing al genoemd? Je verwacht het niet, maar met een stukje pure chocolade komen beide smaken samen ook tot een goed recht zelfs.

 

Zwolsche Aioli vermengen met (uitgelekte) stukjes tonijn (op water) en voila! Tonijnsalade!

 

Persoonlijke favoriet van Elly als snack of bij de maaltijd is gekruide en gegrilde plakken aubergine uit de oven, geserveerd met Zwolsche Aioli. Jeroen loopt al tijden warm voor huisgemaakte, gebakken zoete aardappelfrites met een lekker, liefst lokaal, witbiertje.

Uiteraard kan het recept wat in Binnenste Buiten is gemaakt door topkok Sharon de Miranda niet ontbreken! Het Broodje Zwolsche Aïoli met paddenstoelen en pistache.

Zwolsche aioli op TV!

Op vrijdag 1 september is ons verhaal verteld in de aflevering van binnenste buiten. Daar kregen wij samen met en bij De Huppe een podium! 😃

De uitzending kan hier worden teruggekeken.